sjuk,sjuk&sjuk

fortfarande sjuk.detta suger getballe somfan.
iallafall,idag kommer johanna&tess hit en stund,mycke bra! :D igår somna jag vid 19.00 och vakna 22.00 , gissa om jag kunde sova sen på natten ? nae..
men iallafall,snackar med världens bästa alexs, hon är finast!
hon flyttar hit snart också , YEYEY! längtar som fan tills jag får träffa min ängel.

alexs, jag älskar dig tvillingsjäl.
du är så jävla bra så det är inte sant! en ängel utan vingar, vad skulle jag göra utan dej? skulle inte gå..
du är min luft, mina andetag! mitt allt,mellan himmel och jord. helt sjukt.
dör du,dör jag! <3


sjuuuuuuuk.

hej noliferz.
i'm sick ... yeah.
nemen,jag har vattkoppor, och det kliar...vart inne sen tisdags nu. yey,suger!
idag kommer nog älskade johanna jans hit, inte träffat henne på typ 2 veckor känns det som? för hon åkte hem från skolan förra veckan i måndags och fick vattkoppor.....jag går på host medicin,ipren och sån astma grej? kuuuuul. nae.
hörs ikväll eller ngt, hehe :)


musik (L)

jag är bäst...därför jag aldrig uppdaterar (a) hahaha..
skolan idag va ju grymt lam när johanna va hemma ist för att va med mej :c that's suck.
alla älskar berit me ! (L)
dhs11 snart med...ehe...ne. men ja, ska nog sova snart så jag orkar upp imorn (!?) på fredag åker jag,hanna&johanna ner till ålem,till alicia,yeeeey! fett nice,bort från jkpg en helg. men,ja vi hörs imorn (:



gammal bild på mej&erikuuuus ,miss.


med älsklingarna

shäääjna!
nu är man med emmy&johanna,vi ska snart åka upp till cicci,såfort jag ätit typ :)
vi sover hos natta inatt,sooooft. go kväll med tjejerna idag, älskar er!
syskonen kom till pappa nyss med. på söndag ska jag träffa mamma och prata med henne om allt och om att jag vill byta skola,för orkar verkligen inte med rosenlund längre! ska ha veckans blogg snart med, så håll utkik fan ! :D
blir nog någon frågestund igen framöver :) så det händer lite på bloggen. & btw, jag hatar mitt nya schema denna terminen..



åh sommarbild, SAKNAR !

chacha juliaboooii här!

haha,rubriken?shit va seriös jag va också. inatt sov jag&hanna hos marwin med simon också, va uppe till typ 6 på morgonen idag?somnade , och vaknade av att hanna kom upp och la sej i sängen brevid mej,sen somnade jag om. och vid ungefär halv ett? ja...då vaknade vi av att dom satte på hårdrock under sängen...yey kul :) aja,vi tog bussen hem vid ungefär 2 tror jag väl?kommer inte ihåg, när vi kommer till resecentrum går vi upp till jltgrejen på june & ska kolla om dom fått in min kasse...för er som inte vet så glömde jag min kasse med laddare,skinnjacka osv i på en buss..yey. aja, sen stack vi till donken. efter ett tag kommer kevin,jakob,axel&bea in på donken. alla stack till june typ och väntade på jocke som kom med tåget (y) när han kom så drog vi hem till jakob. efter ett tag stack alla så det va bara jag,hanna,jocke&jakob kvar, GUD VILKEN HUMOR JOCKE HAR , det är sjukt..han kan bara säga något sen rimma på det. gud vad jag och hanna skratta åt han :) sen tog jag bussen & nu ligger jag i sängen och gör ingenting , smsar med världens underbaraste, h. ska ta & sova nu tror jag..

btw, vet ni !?!? :D:D imorn träffar jag felix min bror från gbg som ska spela match mot bankeryd (handboll). kuuuuul, vi har snackat i ett & ett halvtår,han har sett mej på liseberg en gång, men vi har aldrig liksom träffats? :O så jävla kul kommer det bli eller :D:D

förslag?

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om i bloggen..
har ni läsare några förslag? om vad ni gillar att läsa osv. 
just nu uppdaterar jag ju inte så mycke,men jag är faktiskt mest ute med mina underbara kompisar osv, så varför ska jag gå hem & göra ett inlägg sen gå ut igen?utan då får ni allt på kvällen ist , bra va? idag tror jag att det blir att träffa johanna och becka ,vet inte om det är någon mer? :) men iallafall.
bloggar ikväll tror jag . 
btw, knarkus är finast.

sämst update.

inte kunnat uppdatera för har haft annat för mej kanske? :)
yey.  nyår firades med dom bästa, först åkte vi hem till emmy,senare drog vi till wahlberg i huskvarna,det blev kaoz så vi stack till esplanaden och lämnade en kille som druckit lite för mycke kankse? ;) sen tog jag,alicia&amina bussen hem,nyår blev kankse inte som man tänkt sej precis?....fira tolv-slaget på en buss..fyfan. aja, idag åkte jag&alicia till råslätt,träffade johanna&hanna :) vi köpte godis sen in till stan och tog tåget hem till johanna i tenhult,eller hon bor utanför,men hennes mamma hämtade oss i tenhult. jag&johanna fick en sjuk ide och tog på oss tshirt&shorts, så gick vi ut och tog kort,bilder kommer. imorn åker alicia hem,saaadface....när jag lämnat henne vid stationen så ska jag ta bussen/tåget hem till johanna sen åker vi till hennes kille och hans kompis & jag sover hos johanna :)
på nyår.
det handlar om att bjuda på sig själv? ;)

RSS 2.0