timbuktu - resten av ditt liv ♥

sara väckte mig vid halv 8 idag...uppppssss. så kom 20 minuter försent till kemin på morgonen , blev lite busted..men det behöver vi inte ta upp här :) 
efter skolan åkte jag & johanna hem till mig och hämtade pengar till fritidskort & fixade oss lite & sen ner till staden och träffade amina. Sen åkte jag, nea , amina & johanna till nässjö för att gå till netto och köpa godis sen stack vi med tåget till jönköping igen , haha sjuka! 
på fredag ska jag träffa underbara sariiiis, gilla till tusen! och nästa helg ska jag försöka åka upp till henne i norrköping, yey! love u hun. 

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.




väx upp förfan

vet inte vad jag ska skriva riktigt.
gick på en lektion i skolan idag, orkade verkligen inte mer, tyvärr.
jag,cicci&johanna gick på stan en stund och kollade runt lite sen stack jag och cicci upp till elmia och träffade våran handledare till praoveckorna vi har om 2 veckor soft!
efter det åkte jag upp till fidde och träffade honom och emia , saknat dom ju! blev lite bråk osv, snälla väx upp säger jag ju bara.
kom hem för 40 minuter sen & nu sitter jag och snackar med min sariiiis älskling, underbart förfan!
& pappa? jag saknar dig!

väx upp förfan , sluta snacka skit.
du kommer fan ingenstans med det , tyvärr gumman.


gammal bild osv..

med bejbsen

sitter hemma hos hanna med nea,alec,danne,jonathan,nea&mike!
riktigt nice & dom får mig att må bättre, älskar er!
hörs mer ikväll, peace!


mina tjejer :)

äntligen...

äntligen hemma i jönköping! så jävla skönt , men som sagt skulle gärna stannat i oskarshamn.
väntar på att jag ska gå till bussen och hoppa på samma som mamma , för hon ska fylla på min mobil sen ska jag nog träffa amina  &johanna, jag får se lite vad som händer :) ha det bra sålänge!
jag gör allt för dig , min drömpojk.


jag fäller tårar när du inte ser.

sitter i bilen & åkte nyss förbi vetlanda , naiz! halvvägs kvar... 
lyssnar på musik & snackar lite med sarah , och har löst gammalt shit, skööööönt! 
när jag kommer hem ska jag träffa alla underbara människor som jag saknat så otroligt mycket.

sexigt värre..

du får mig att bli knäsvag

idag blir det att åka hem till jönköping, om ungefär en timma även om jag skulle vilja va kvar här till begravning och allt är över! men men jag har ju skolan jag måste ta tag i och jobba ifatt dom 3 dagarna jag var borta. har fortfarande inte fattat att min vackra farmor har lämnat oss, väntar fortfarande på samtalet från henne! jag,pappa och dom va i hennes lägenhet igår , det kändes konstigt för hon va ju inte där.. hittade lite kort på oss och ett på henne att ha i plånboken & en kattkudde som kommer ligga fint i min säng! 

- ni fårgar mig '' vad ser du i han? ''
jag svarar stolt '' allt som inte ni ser. ''



r.i.p

tänkte ta tag i bloggen, men..min farmor har lämnat oss. så allt är bara lite jobbigt nu tyvärr :( börjar så fort jag kommit upp på fötter igen.

tårarna försvinner inte..bara av att kolla på bilderna på dig & se hur glad du va!

att tänka på när du satt och klagade på att alla kort på dig blev fula, att inte gipset skulle va med osv , man fick ta 756378543 kort på dig för att du skulle bli nöjd.

sista månaden vi hade tillsammans va underbar. jag är glad att jag hann med en månad nere i Oskarshamn och kunde träffa dig. & nu finns du inte, nu finns det ingen farmor att åka och hälsa på , ingen farmor att hjälpa när du hade problem med datan , för teknisk va du ju inte.. ha ha. att ha haft dig vid min sida i 15 år är det bästa! gud tog tillbaka ännu en ängel , men han tog tillbaka dig alldeles för tidigt. Om du bara visste hur stor sorgen är här på jorden, men du har det bra nu , men vi hade haft det bättre med dig här ikväll. Jag,pappa & sara är nere hos ullis i högsby och gråter. Allt kommer bli så annorlunda utan dig, fan :'( det känns så konstigt. Snälla, vad är detta för madröm ? det är sjukt.Snälla farmor, kan du inte bara ringa mig och säga att allt är skitsnack? jag klarar inte detta..

Farmor, jag kommer alltid älska dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, vad som än händer!






RSS 2.0